Vertaling met toegevoegde waarde

Door onze jarenlange ervaring in de postorderbranche kennen wij de positieve invloed van teksten die de emotie van de lezer aanspreken op het bestelgedrag. Daarom gaat onze dienstverlening verder dan enkel vertalen.

DIRECT-TEXT vertaalt, redigeert (waar nodig) en corrigeert uw productteksten voor printmedia (o.a. catalogi) en websites en maakt er pakkende, promotionele teksten van die zijn afgestemd op uw doelgroep, uw stijl en uw producten. Van alle EU-talen naar het Nederlands en vice versa. Dit alles gebeurt – onder leiding van een creatief en taalkundig hoog opgeleide redactie – door uitsluitend ‘eigen’ native speaker-vertalers met affiniteit voor uw producten, uw concept en uw ‘mode en trend gevoel’. Daardoor garanderen wij te allen tijde een hoge kwaliteit en een constante stijl/ tone of voice.

Onze meerwaarde: uw succes

Wij leveren onze teksten drukgereed en in het gewenste format (Quark Xpress, InDesign of om het even welk Content Management Systeem) en op het gewenste platform (Mac of Windows). Wij hebben het volste vertrouwen van drukkers en pre-pressbedrijven van onze opdrachtgevers. Daardoor werken wij één-op-één en besparen u zo veel tijd en kosten. Kleine oneffenheden tussen de brontekst en de gewenste NL-tekst lossen wij zonder tijdverlies voor u op.

Onze specifieke know-how: mode en lifestyle

DIRECT-TEXT werkt succesvol voor vooraanstaande mode en lifestyle firma’s in binnen- en buitenland. Daar kunt u uw voordeel mee doen. Het mode en trend gevoel van onze redactie en vertalers verhoogt de wervingskracht van uw teksten nog extra. Wij weten alles van de verschillende, in Europa gehanteerde maatsystemen. En wij gaan uiterst efficiënt om met prijssprongen per maatgroep en met alle andere specifieke besteldetails per land.

Snel schakelen: geen probleem

Wilt u op korte termijn een nieuwe uiting, special promotion e.d. inzetten? Geen probleem. Door onze kennis en ervaring, plus de samenwerking met DIREC-ABC, kunnen wij u snel en adequaat van dienst zijn. Tegen optimaal gunstige ontwikkelings-, druk- en portokosten.

Uw deadlines zijn voor ons heilig

Bij de productie van catalogi en andere home shopping uitingen draait alles om planning en het respecteren van de overeengekomen deadlines. Beide zijn voor ons heilig.